top of page
  • Yazarın fotoÄŸrafıFarmasiikayit

Nutriplus Multıvıtamın Complex For Kıds


KÜÇÜKLER İÇİN BÜYÜK DESTEK!

4 yaş ve üzeri yaş grubu çocuklar için üretilmiş 60 adet çiğnenebilir formda jelatin içermeyen,  çilek aromalı gıda takviyesidir.

Ürün içeriğinde bulunan; İyot çocukların normal büyümesine katkıda bulunur.*

Ürün içeriğinde bulunan D vitamini çocuklarda normal büyüme ve kemik gelişimi için gereklidir.*

Ürün içeriğinde bulunan A vitamini normal görme yetisinin korunmasına katkıda bulunur.*

Ürünün içeriğinde bulunan C vitamini; Kemiklerin ve diş etleinin normal fonksiyonu için gerekli olan normal kolajen oluşumuna katkıda bulunur.

Ürün içeriğinde bulunan C vitamini, A vitamini, folat, B12 vitamini, çinko, B6 vitamini ve D vitamini bağışıklık sisteminin normal fonksiyonuna katkıda bulunur.*

Ürün içeriğinde bulunan C vitamini, niasin, mangan, iyot, biotin, B12 vitamini, B6 vitamini, pantotenik asit normal enerji oluşum metabolizmasına katkıda bulunur.*

Ürün içeriğinde bulunan C vitamini, folat, niasin, B12 vitamini, pantotenik asit, B6 vitamini yorgunluk ve bitkinliğin azalmasına katkıda bulunur.*

Yüksek kalite: Tüm ürünlerimize stabilite, hammadde, ambalaj ve bitmiş ürün analizleri, proses ve temizlik validasyonları kapsamında tüm çalışmalar tam bir gıda güvenliği HACCP ve GMP anlayışıyla sürdürülmektedir.

-              Doğal Tatlandırıcı içerir.

-              İlave şeker içermez.

-              Vegan ve vejetaryen kullanımına uygundur.

-              Jelatin içermez

 

Tavsiye Edilen Günlük Alım Dozu: 4 yaş üstü çocuklar tarafından takviye edici gıda olarak günde 2 defa 1 çiğnenebilir form tüketilmesi tavsiye edilir.

Muhafaza Koşulları: 25°C altında ve kuru yerde muhafaza ediniz.

Uyarılar: Aşırı tüketimi laksatif etki yaratabilir. Tavsiye edilen günlük porsiyonu aşmayın. Takviye edici gıdalar normal beslenmenin yerine geçemez. Çocukların ulaşamayacağı yerde saklayın. İlaç Değildir. Hastalıkların önlenmesi veya tedavi edilmesi amacıyla kullanılmaz. Hamilelik ve emzirme dönemi ile hastalık veya ilaç kullanılması durumlarında doktorunuza danışın. Direkt güneş ışığından uzak tutunuz.

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page